UZELA PARE UNAPRED, PA DALA OTKAZ! Dalila pobegla zbog Anđele i Cara, a zbog BESNE MAŠINE će završiti na SUDU?!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uzela 14 plata unapred kako bi kupila besnu mašinu!

UZELA PARE UNAPRED, PA DALA OTKAZ! Dalila pobegla zbog Anđele i Cara, a zbog BESNE MAŠINE će završiti na SUDU?!

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Otkaz bivše zadrugarke Dalile Dragojević jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti poslednjih nekoliko dana, a o razlozima se i dalje spekuliše. Kako je Republika prva pisala, jedan od razloga njenog odlaska su i Anđela Đuričić i Filip Car, što je potvređeno zvanićnim saopštenjem.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

- Dalila Dragojević ima još uvek važeći ugovor i uredno isplaćen honorar za narednih 14 meseci, jer je za to zamolila, kako bi mogla da kupi novi automobil. Isplaćen joj je četrnaestomesečni honorar, a u međuvremenu je otišla na odmor zbog letnje pauze. Ugovor je još uvek na snazi jer nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora ili izvršila povraćaj novca koji je dobila unapred. Kao strani državljanin radi u Srbiji, ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini. Dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtev, a pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji, a da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

Republika

Foto: Republika.rs

Anđela Đuričić i Filip Car

- Od nje, kao i od svih drugih voditelja, je zahtevano da ne prose na TikTok-u i ostalim mrežama, jer imaju dovoljne honorare. Ona to nije želela da prihvati, ali još uvek nije raskinu ugovor sa njom, jer joj je plaćeno unapred za narednih godinu i po dana njenog snimanja. Takođe, Dalila je imala problem sa nekim kolegama, što nije generalno uticalo na njen status. Dolaskom Anđele Đuričić, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zevzdu, a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju, ali ona, kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program, već urednici. Zbog toga je prekorena i ona je dala "otkaz" preko medija i na društvenim mrežama, a nije pravnom licu sa kojim ima ugovor, kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom. Posle zabrane da se voditelji bave TikTok-om i "prošenjem" para na tim mrežama, svi smo uvereni da će Dalila preispitati sebe i svoje ponašanje, kako ne bi dovela do toga da se njom bave advokatski timovi - stoji, između ostalog, u saopštenju.

Podsetimo, Dalila je sinoć viđena na jednom gradskom događaju, gde je za okupljenje medije otkrila da ne prestaje da se bavi voditeljskim poslom, već da rad nastavlja na drugoj televiziji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading