DALILA PRELAZI NA DRUGU TELEVIZIJU: Priznala sve o OTKAZU nakon SUOČAVANJA sa Carem

Autor:

Zadruga

16.08.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka razvezala jezik, pa priznala sve i o zaradi na TikTok-u!

DALILA PRELAZI NA DRUGU TELEVIZIJU: Priznala sve o OTKAZU nakon SUOČAVANJA sa Carem

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević prisustvovala je jednom gradskom događaju, gde je progovorila o svom otkazu, te priznala da li će nastaviti svoju karijeru ili ponovo ući u rijaliti, kako se spekuliše.

- Istina če uvek biti zakopana negde duboko, dok neko drugi ne pokuša da je otkopa. Kada je bude otkopao, i kada pokuša da doda laž na tu istinu, onda sam ja tu da otkrijem šta je prava istina. Do tada neka bude da smo se rastali svi u prijateljskim odnosima i da TikTok nije razlog. Ko je rekao da ću ja prestati da vodim emisije? Prelazim na neku drugu televiziju naravno. Rijaliti nema apsolutno nikakve veze sa mojim otkazom - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Republika.rs

Dalila Dragojević

Filip Car je juče ušao u njen "lajv" meč i podržao njenog protivnika, zbog čega je Dragojevićka pobesnela. Večeras je otkrila da li je u kontaktu sa njim.

- Ne želim da komentarišem - istakla je Dragojevićka.

Dalila je često na udaru kritika zbog mečeva na TikTok-u i zarade, koju mnogi smatraju prošnjom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Car i Dalila

- Svi koji prate znaju da sam ja uložila 250.000 dolara u taj Tiktok, nagrađivala sam druge ljude kao što i oni mene. To nije prosjačanje ako vam baci gift. To je takva društvena igra. Tu ima naravno i zarade - rekla je bivša zadrugarka.

Na samom kraju intervjua progovorila je o svom emotivnom stastusu.

- Ja sam neko ko je uvek pun ljubavi, ali nisam u poziciji trenutno da se uhvatim za ruku sa nekim i da mi sada šetamo. Kada budem našla muškarca kojij će moći sve ovo da iznese i da stane ovako sa mnom pred kamerama, ovako dok su ovi slabići koji žele da se sakriju ja ću biti još dugo, dugo sama. Bilo je udvarača u Budvi naravno. Nabacuju mi se i ovde po Beogradu na semaforu - istakla je ona za "Blic".

Republika

Foto: Republika.rs

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

16.08.2023 20:42

Nosi se u tri lepe i u tvoj Supak klosarko jedna

Ratko

17.08.2023 05:02

Ofucana i prava milf. Neka cuti jer je njeno proslo. Sta je to Car a sta Filip ? Cime je on zaduzio ovo drustvo ? Gde su bili pre 15 godina ?!

Rajko

23.08.2023 17:20

Bosansku bataljonku treba proterati iz Srbije! Zgadila se svima.