VANJA ALEKSIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Poruka koju je ostavila Ša nakon vesti o RAZVODU je sve zbunila! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Aleksić zbunila sve objavom na društvenoj mreži Instagram!

VANJA ALEKSIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Poruka koju je ostavila Ša nakon vesti o RAZVODU je sve zbunila! (FOTO)

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Vanja Aleksić, uskoro bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, oglasila se putem storija na društvenoj mreži Instagram. Ovo je njena prva objava nakon vesti da se razvodi od bivšeg zadrugara, a ostavila je zanimljivu poruku.

- U pogrešnom društvu svejedno je da li ćutiš ili govoriš, prvo se pogrešno protumači, drugo se pogrešno čuje - napisala je Vanja, a svi su zapitali šta znače njene reči.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Vanje Aleksić

Kako je Republika prva pisala, došlo je do drame u odnosu repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša i njegove supruge Vanje, sa kojom je krajem prošlog meseca imao crkveno venčanje. Reper je obrisao sve slike njene slike sa svog Instagrama i otpratio ju je, a onda se oglasio za Republiku i priznao da je došlo do kraja.

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - rekao je Ša za Republiku juče.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vanja i Nenad

Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov.

Vanja je juče promenila svoje ime na Instagramu i vratila svoje devojačko Ignjatović, a i dalje redovno drži TikTok "lajvove" u kojima još uvek nije otkrila razloge razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading