NE MOŽE VRELIJE! Mensur Ajdarpašić PUCA od mišića, svi gledaju u OVAJ deo tela! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se pohvalio progresom u teretani!

NE MOŽE VRELIJE! Mensur Ajdarpašić PUCA od mišića, svi gledaju u OVAJ deo tela! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić se potpuno povukao iz javnog života, a dane na Crnogorskom primorju provodi tako što skoro svakodnevno vežba u teretani ili posećuje luksuzne rizorte i plaže.

Veliki rijaliti zavodnik danas je objavio novu fotku iz teretane i pokazao koliko se "napucao". U prvi plan je izbio njegov biceps, koji je sada masivan. Vidna transformacija je rezultat svakodnevnih i surovih treninga, a Ajdarpašić se trudi da svoje telo dovede do savršenstva, pa tako i sve "puca" na njemu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Ajdarpašić se pre toga uslikao u jednom luksuznom rizortu, gde često boravi. Nedavno se u svom rodnom Baru sreo sa Takijem Marinkovićem, ocem bivše zadrugarke Maje Marinković, sa kojom je Ajdarpašić svojevremeno bio intiman.

Inače, Ajdarpašić već neko vreme ne slika devojku iz Beograda sa kojom je često objavljivao fotografije, te su se mnogi zapitali da li je i dalje u vezi sa njom. To je bila prva devojka sa kojom je Mensur ozvaničio vezu posle raskida sa Milicom Veselinović, ali ju je vešto krio od očiju javnosti i slikao je tako da se ne vidi njeno lice.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Ajdarpašić se nedavno pohvalio i novim satom marke roleks, koji je, po svemu sudeći, pazario. Roleks satovi se smatraju simbolom luksuza, a najjeftiniji košta 5.000 evra. Mensur se odlučio za model metalik sive boje, koji je okačio pre nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

12.08.2023 01:11

Smrad,pravi mudzahedin,fuj