PRELOMILA! Tara Simov javno stavila do znanja bivšem vereniku da li je pozvan na KRŠTENJE njihovog deteta! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila nakon navoda da je Danilu zabranila da dođe na krštenje deteta!

PRELOMILA! Tara Simov javno stavila do znanja bivšem vereniku da li je pozvan na KRŠTENJE njihovog deteta! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Juče su se u domaćim medijima pojavili navodi da Tara Simov neće dozvoliti svom bivšem vereniku Danilu Raičeviću da prisustvuje krštenju njihovoh deteta. Simova je odlučila da se oglasi i demantuje ove navode.

Simova se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te istakla da njen odnos sa Danilom neće uticati na ovaj bitan događaj.

- U kakvim god da smo odnosima, porodica smo i sve će to biti obeleženo kako dolikuje, uz oca i majku i ostatak porodice - napisala je Tara.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tare Simov

Podsetimo, Tara je sa Danilom raskinula veridbu na dan venčanja svog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša. Iako nije zvanično otkrila zbog čega je stavila tačku sa njim, Simova je citatima koje je kačila jasno stavila do znanja da je njegovo ponašanje bilo problematično i da to više nije mogla da trpi.

Juče je izvor blizak bivšem paru izneo da ona ne želi da mu dozvoli da prisustvuje krštenju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Tara i Danilo

- Tara je verovala da će Danila iako je baš mlad, beba promeniti. Međutim, kako je Nikolaj došao na svet, on je sebi dao još više oduška. Lakše mu je da bude sa društvom napolju jer u kući stalno ima neke obaveze. I Tara je mlada, ali se svega odrekla i potpuno posvetila sinu. Ona se ne odvaja od bebe, slabo spava, malo jede, po ceo dan je sa detetom i usput radi. Jeste to od kuće, ali ima posla, reklamira razne brendove, pravi sama sve te videe i dosta zarađuje. Danilovi roditelji su divni prema njoj, ali Tari je neprijatno da ih oni finansijski pomažu jer smatra da je to dužnost bebinog oca. Svekar i svekrva podržavaju Taru, misle da je divna majka, ali Danilo svoju ulogu nije shvatio ozbiljno i sve je obaveze prebacio na nju. Ne shvata da nju drmaju hormoni, da je preosetljiva, neispavana. Sad pokušava da se pomiri sa njom, sigurno će uspeti, samo što će morati i da promeni svoje ponašanje jer više nema momačkog života - pričao je izvor za "Svet".

Republika

Foto: Instagram.com

Milica lajkuje Danilove slike

Inače, bivša zadrugarka Milica Veselinović je odmah bacila oko na slobodnog Danila, te počela da mu lajkuje golišave fotke na društvenim mrežama. Kad je shvatila da je uhvaćena, skinula je lajkove, ali su admini profila koji verno prate "Zadrugu" ovaj njen potez zabeležili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kica

29.07.2023 08:46

Tara je jako nezrela, drcna i bezobrazna. KO hi je TRPEO takvu.