VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija zatekla jeziv prizor u stanu naše glumice, ovaj HOROR će pamtiti zauvek!

Autor:

Zabava

21.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica prošla kroz pakao sa tadašnjim verenikom, koji je pokušao da je ubije.

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija zatekla jeziv prizor u stanu naše glumice, ovaj HOROR će pamtiti zauvek!

Foto: printscreen

Godine 2017. glumica Ivana Panzalović doživela je pravu dramu kada je njen tadašnji dečko pucao u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo. Nakon hitne operacije i meseci oporavka, Ivana se vratila svom svakodnevnom životu i poslu, ne osvrćući se previše na traumatično iskustvo koje je preživela.

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao - izjavila je glumica jednom prilikom, ističući svoju posvećenost sadašnjem trenutku i budućnosti.

Nedavno je Ivana doživela novu dramu kada joj je ocu, hirurgu i bivšem direktoru bolnice u Doboju, Dušku Panzaloviću, pozlilo. Lekari su uspeli da spasu život Ivaninom ocu, helikopterom ga prevezli iz Banja Luke u Beograd gde su mu odstranili bolesni deo srčanog mišića leve komore. Ova porodična drama dodatno je testirala snagu i izdržljivost glumice i njene porodice.

Republika

Foto: Instagram -Ivana Panzalovic

Ivana Panzalović

 

Na svom Instagram profilu, Ivana je nedavno podelila fotografiju sa svojim roditeljima koji su proslavljali 37 godina braka, uz zanimljiv opis: "37 godina braka! Pokušala sam da objasnim da sam ja najuzbudljivije što im se dešava svih ovih decenija, pa su me zamolili da narednih 37 budem 'normalna' i rekli da im uzbuđenja uopšte ne fali… Neka je sa srećom!"

Ivana Panzalović je, uprkos teškim iskustvima, uspela da se vrati svom svakodnevnom životu i poslu, gradeći svoju glumačku karijeru i pronalazeći radost u porodičnim trenucima. Njena snaga i pozitivan stav mogu biti inspiracija mnogima koji se bore sa ličnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading