ĆERKA LANETA GUTOVIĆA OTKRILA NOVE TAJNE SVOJE BORBE ZA NASLEDSTVO: Stavila sve karte na sto, pa ZAPREPASTILA priznanjem!

Autor:

Zabava

12.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Gutović tvrdi da je žrtva i da brani ugled svog oca.

ĆERKA LANETA GUTOVIĆA OTKRILA NOVE TAJNE SVOJE BORBE ZA NASLEDSTVO: Stavila sve karte na sto, pa ZAPREPASTILA priznanjem!

Foto: facebook

Milica Gutović je nedavno javno istupila na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, iznoseći svoje tvrdnje o nasledstvu svog oca, poznatog glumca Milana Laneta Gutovića. Ona je istakla da se bori ne samo za svoja nasledna prava, već i za ugled svog oca, koji je, prema njenim rečima, nepravedno prikazan kao nehumana osoba koja je lišila svoje ćerke nasleđa. Milica je naglasila da je oduvek bila u redovnoj komunikaciji sa svojim roditeljima, te da su njeni postupci usmereni ka odbrani istine i pravde.

U svom oglašavanju, Milica je istakla da sve što je saopštila svojim prijateljima ima egzaktne dokumente koji su podneti nadležnim organima. Ovim je naglasila da stoji iza svojih reči, te da poseduje materijalne dokaze koji podupiru njene tvrdnje.

Republika

Foto: printskrin/jutjub/vodič za roditelje

Milica Gutović

 

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini.

- Moj otac je bio vrlo plemenit čovek - počela je.

- Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom, tako i sa ocem - tvrdi Milica.

- Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima - navela je u oglašavanju.

Ona je, podsetimo, prvobitno navela da je njen otac navodno dao "lažno usmeno zaveštanje" i to pred dvojicom muškaraca i medicinskom sestrom dok je ležao na Intezivnoj nezi u VMA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading