LAUŠEVA UDOVICA UGLEDALA NJEGOV LIK, PA PREBLEDELA: Ova scena ju je razorila, Žarkove kolege joj pružile najveću podršku! (VIDEO)

Autor: M.B. / M.I.

Zabava

19.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Laušević gleda Žarka u filmu Zdravka Šotre, na predstavljanju monografije "Mojih 500 glumaca".

LAUŠEVA UDOVICA UGLEDALA NJEGOV LIK, PA PREBLEDELA: Ova scena ju je razorila, Žarkove kolege joj pružile najveću podršku! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Eli Winston/Everett/Profimedia

 

 

Zdravko Šotra proslavio je 91. rođendan i ovo poveliko životno doba dočekao je s jednim lepim poklonom za koji je sam zaslužan – knjigom. Nedavno je u izdanju "Službenog glasnika“ i RTS-a objavljeno luksuzno izdanje naslovljeno "Mojih 500 glumaca“.

Na prebogatu karijeru, koja broji oko 130 naslova, bilo da su u pitanju filmovi, serije, dokumentarci ili TV specijali, Zdravko Šotra osvrnuo se na unikatan način – setivši se svih onih bez kojih bi mu pregolemi život i delo bili nezamislivi – glumaca.

Među koricama je pribeležio gotovo sve glumce i glumice sa kojima je sarađivao tokom višedecenijske i bogate karijere. Broj onih koji su se pojavili u njegovim televizijskim ili filmskim ostvarenjima je impozantan i vredan pažnje.

Danas je predstavljena monografija "Mojih 500 glumaca", a mi smo tamo ugledali udovicu Žarka Lauševića, Anitu, koja je pomno pratila ovo delo, posebno lik pokojnog supruga Žarka.

Republika

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

 

- Osećao sam potrebu da izbavim od zaborava te ljude, koji su ispunjavali čitav moj život. Osim toga u živom sećanju su mi osbene karakterne crte, te mnoge zgode i anegdote vezane za mnoge od njih. To je nešto neizbrisivo iz mog sećanja - govorio je Zdravko Šotra ranije za medije.

Neki od glumaca koji su obeležili Šotrinu karijeru i koji se nalaze u knjizi su:

Velimir Subotić
Maša Perenčević
Dušanka Rajčić
Neda Brgić
Jelena Trajković
Marko Tasić
Zorica Stefanović
Gordana Đorđević
Danica Stojković
Milojko Topalović
Bogdanka Savić
Vladimir Amidžić
Bora Stojanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading