PRVO OGLAŠAVANJE SINA LANETA GUTOVIĆA NAKON HAOSA OKO NASLEDSTVA: Evo kako je reagovao na sestrinu šok-objavu!

Autor:

Zabava

12.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Laneta Gutovića otkrio da je ispratio oglašavanje sestre povodom nasledstva.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA LANETA GUTOVIĆA NAKON HAOSA OKO NASLEDSTVA: Evo kako je reagovao na sestrinu šok-objavu!

Foto: ST/A. Nalbantjan

Porodična drama oko nasleđa Laneta Gutovića uzburkala je javnost nakon što se njegova ćerka, Milica Gutović, oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova legendarnog glumca, izjavio je da je video objavu svoje sestre u vezi sa nasledstvom svog oca, ali da ne želi da javno komentariše ovu temu. S obzirom na javni interes za ovaj slučaj, očekuje se da će reakcije članova porodice Gutović biti dodatno praćene i analizirane.

Republika

Foto: facebook

Lane i Milica Gutović

 

 

- Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju - kratko je rekao Spasoje za Večernje Novosti.

Podsetimo, Milica se nedavno oglasila putem Fejsbuk profila, gde je objasnila zašto se bori za nasledstvo:

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini.

- Moj otac je bio vrlo plemenit čovek - počela je..

- Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom, tako i sa ocem - tvrdi Milica.

- Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima - navela je u oglašavanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading