ZAVIRITE U STAN BIKOVIĆA I IVANE: Evo kako su novopečeni roditelji pripremili PORODIČAN DOM za naslednika! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

09.01.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako izgleda stan Miloša Bikovića i Ivane Malić!

ZAVIRITE U STAN BIKOVIĆA I IVANE: Evo kako su novopečeni roditelji pripremili PORODIČAN DOM za naslednika! (GALERIJA)

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić upravo su postali ponosni roditelji dečaka, saznaje Republika.

A samo nekoliko dana pre dočeka Nove godine, njih dvoje su sve pripremili u porodičnom domu za dolazak mališe.

Sve je u njihovom domu u znaku praznika, a posebno je upečatljiva slika novogodišnje jelke koju su zajedno ukrasili. Crveno-zlatni tonovi i ukrasi u obliku crveno-belih šećerlema čine da njihov dom odiše toplinom i prazničnim duhom. Uz vedro raspoloženje i mnogo ljubavi, mali Biković će doći u dom pun radosti, baš u vreme kada sve sija od prazničnog sjaja.

 

Ivana Malić prvi put je povezana s Milošem Bikovićem 2021. godine, a njihova veza privukla je pažnju javnosti. Iako su u početku bili diskretni, uskoro je postalo jasno da su srećno zaljubljeni. Par je bio tema medijskih spekulacija o planovima za brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali su o ovoj temi odlučili da ne daju zvanične izjave. Nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili, što je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubavnu priču.

Svaki detalj u pripremi za dolazak deteta i praznično raspoloženje u domu Bikovića i Ivane Malić odiše toplinom i radosti. Ova mlada porodica uživa u zajedničkim trenucima i s nestrpljenjem iščekuje dolazak najlepšeg prazničnog poklona. Dok se mediji bave njihovim privatnim životom, par uživa u svakom trenutku i spreman je da dočeka narednu godinu sa osmehom na licu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading