BLIŽI SE KRAJ SNIMANJA FILMA "NEDELJA": Producent otkrio do kada će ekipa biti na terenu, pa poručio: "Scene malog Džeja u domu TERAJU SUZE NA OČI!"

Autor:

Zabava

26.06.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće mnogo emotivnih scena, a mnoge detalje iz života pevača Džeja Ramadanovskog publika će otkriti na velikom platnu.

BLIŽI SE KRAJ SNIMANJA FILMA "NEDELJA": Producent otkrio do kada će ekipa biti na terenu, pa poručio: "Scene malog Džeja u domu TERAJU SUZE NA OČI!"

Foto: ATA Images

U toku je snimanje filma "Nedelja" reditelja Nemanje Ćeranića, o pevaču Džeju Ramadanovskom. Cela priča zasnovana je na istinitim doživljajima pokojnog muzičara, a producent kuće "Pelicula production" Vladan Anđelković istakao je da snimanje najemotivnije scene ekipa čuva za kraj.

- Meni su do sada najemotivnije scene kada je mali Džej u domu, posebno nedeljom, kada su drugi kod kuće, sa svojima - rekao je Anđelković, koji je otkrio da bi snimanje trebalo da se završi početkom jula.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Ata images

 

Glavna uloga poverena je Husejinu Alijeviću Husi, nekadašnjem članu pop-dens grupe Beat street, a u filmu igraju još Marko Janketić, Nela Mihailović, Jovo Maksić, Zlatan Vidović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading