PONOVO SE SNIMA FILM KOSOVSKI BOJ! Snimaće se u Srbiji, Španiji i Portugalu, a evo i ko će GLUMITI!

Autor:

Zabava

02.11.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Gaga Antonijević radi rimejk filma ''Kosovski boj''.

PONOVO SE SNIMA FILM KOSOVSKI BOJ! Snimaće se u Srbiji, Španiji i Portugalu, a evo i ko će GLUMITI!

Foto: printscreen/youtube.com

Kultni film "Boj na Kosovu" koji je režirao Zdravko Šotra, premijerno je prikazan pre 33 godine, a sada će kako se navodi, biti sniman ponovo. Naime, Predrag Gaga Antonijević će režirati novu verziju istorijskog filma ''Boj na Kosovu'', prenosi Kurir.

Film navodno neće biti sniman samo u Srbiji. Kako se prenosi, Kosovska bitka će morati da se ekranizuje u nekoj od evropskih zemalja poput Španije i Portugala, jer je za te scene potrebno više od 2.000 konja i 10.000 statista.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Scena iz filma Kosovski boj

Kasting za glavne uloge još nije urađen, ali se navodi da će Gaga neku od epizodnih uloga dati glumcima kao što su Vuk Kostić, Marko Janketić, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković.

Film će koštati nekoliko miliona evra, pa reditelj pokušava da sklopi budžet. Ipak, Antonijević nije potvrdio navode da će snimati film, ali je film "Dara iz Jasenovca" premijerno prikazan u Gračanici, gde je najavio da mi je jedna od želja da sledeća tema bude Kosovo.

- Od Jadovna i Jasenovca, preko Kragujevca do Kosova i Metohije, ječe vapaji srpskih žrtava koje mnogi danas pokušavaju da uguše. Traže dušmani od nas da se nad svakom tuđom žrtvom sažalimo, a da nad našom ne smemo ni suzu da pustimo- rekao je Antonijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pavle

04.11.2022 11:35

Akon se vec snima Kosovski boj opet, moli se autor da posebno obrati paznju na istorijsku tacnost vojnih oklopa i slemova Srba, da se ta vojska prikaze kako prikazuju freske, a ne da ta vojska bude nekakva replika katolickih krstasa...

Ivan Zgrozeni

15.11.2022 23:30

Zar je potrebno baciti novanc na jos jedan film da bi shvatili da tip nema talenta? Najavljujete jos jedno "remek delo". Definisite taj pojam. Nasi filmovi pretenduju da kazu "istinu" strancima ali su za strance potpuno nerazumljivi. Zasto? Jednim filmom pokusavate da kazete sve ljudima koji nemaju nikakvo predznanje o temi. Kada im pokazete kofu punu ociju srpske dece nadju se u neverici. To je toliko neverovatno da odmah kazu da se radi o propagandi. Kako treba obraditi temu? Po americkom obrascu. Osobama koje imaju intelekt i znanje deteta predskolskog uzrasta nemoguce je objasniti kompleksu temu. Zato Amerikanci prave filmove u kojima su jasno razdeljeni dobri i losi momci, prica je jasna, pravolinijska i predvidiva. Da li to ovaj jadnik moze da uradi? Sumnjam.