VESNA ZMIJANAC SLUTI DA JOJ SE BLIŽI KRAJ! Pevačica pomenula Tozovca, evo sa čime ima veliki problem!

Autor:

Zabava

22.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekako se umorim na nastupima, nisam se prezasitila svega, ali osećam da ne mogu u punoj snazi da pevam kao pre.

VESNA ZMIJANAC SLUTI DA JOJ SE BLIŽI KRAJ! Pevačica pomenula Tozovca, evo sa čime ima veliki problem!

Foto: ATA Images, TikTok/nikolijaofficial

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da oseća da joj se bliži kraj s obzirom na to da sve manje snage ima da peva na veseljima i tezgama. Ona se prisetila i pokojnog kolege Predraga Živkovića Tozovca, koji je pred smrt na reklami za nastupe koje je održao pisao da publika s njim mora da peva jer ni on nije mogao sam.


- Imam utisak da mi se bliži kraj! Nekako se umorim na nastupima, nisam se prezasitila svega, ali osećam da ne mogu u punoj snazi da pevam kao pre. Sećam se da je Tozovac pokojni pričao i pisao na reklamama "Dođite da pevamo zajedno." Čovek nije mogao da peva pred smrt, napuštala ga je snaga, a sad sam i ja u istom sosu - rekla je pevačica za Svet.

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Zmijanac

 


Inače, Vesna je nedavno pričala o tome kako se oseća s obzirom na to da je nedavno imala operaciju srca, a tada je govorila da ne može bez pevanja.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Zmijanac

 


- Dobro sam koliko to može da bude dobro posle intervencije koju sam imala. Malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Nikad u životu nisam imala pauzu da ne pevam šest meseci. Nikad za po veka pevanja. Sad to više nije pitanje para, ne mogu, jednostavno, bez mikrofona. Nikolija nije bila za to da počnem da radim, ali videla je da sam potonula, nije bila, ali videla je da ne odgovara ni onako. Ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i kuvam. Šta da radim po ceo dan, znači moram da pevam, ne mogu bez naroda, pola veka je to tako i ne mogu sad, zato što mi je neko malo tu džarao, da ostavim sve. Nadam se da će mi nastupi biti lek. Pevanje me uvek lečilo - rekla je Vesna i dodala:


- Kada se to desilo, bila sam na postu i moj pritisak je bio tada 135/85. Još mislim da to nisam ni morala da radim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading