SAOPŠTENA POTRESNA INFORMACIJA O POKOJNOJ BOJANI JANKOVIĆ: Njenu sestru će ovo posebno zaboleti!

Autor:

Zabava

21.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Bojanine sestre se javno oprostio od voditeljke, uz reči koje seku poput žileta.

SAOPŠTENA POTRESNA INFORMACIJA O POKOJNOJ BOJANI JANKOVIĆ: Njenu sestru će ovo posebno zaboleti!

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

U petak, 19. aprila, javnost je potresla tužna vest o smrti voditeljke Bojane Janković (Nikolić), u 46. godini života. Nakon njenog preranog odlaska, javnost se priseća njenog lika i dela, a jedan od emotivnih oproštaja dolazi od Edina Škorića, bivšeg supruga Bojanine sestre bliznakinje Ivane.

Edin Škorić je na svom Instagram profilu podelio Bojaninu fotografiju uz potresnu poruku: "Teši me misao da neko tako posebna kao ti nikad neće biti zaboravljena. Moja Boka", napisao je Edin, uz emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Edin Škorić

Iako su razvedeni, Edin i Ivana su ostali u dobrim odnosima i zajedno brinu o njihovoj deci, ćerki Andrei i sinu Aleksu, koji su nasledili očev talenat za odbojku. Ova porodična dinamika izaziva divljenje, a Edinova izjava od pre nekoliko godina dodatno ističe njegovu posvećenost porodici: "Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos sa bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece", izjavio je tada Edin Škorić, što je oduševilo mnoge.

Uzimajući u obzir značaj i uticaj Bojane Janković (Nikolić) na medijsku scenu, javnost i dalje prati vesti iz Srbije i sveta, a njeno nasleđe će ostati upamćeno kroz brojne emisije i trenuci koje je ostavila iza sebe.

Opraštanje od voljene voditeljke podseća nas na važnost porodičnih odnosa i poštovanja, te ostavlja snažan utisak na sve one koji su je poznavali ili pratili njen rad. Bojana Janković (Nikolić) će zauvek ostati upamćena kao posebna ličnost koja je obeležila medijski prostor svojim talentom i karizmom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading