JEZIVI SNIMCI IZ DUBAIJA: Poplava ZAROBILA Đokoviće - Noletova snajka krenula na FRIZURU, pa joj se sve OBILO O GLAVU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

17.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška usnimila poplavljene ulice Dubaija, automobili zarobljeni u vodi!

JEZIVI SNIMCI IZ DUBAIJA: Poplava ZAROBILA Đokoviće - Noletova snajka krenula na FRIZURU, pa joj se sve OBILO O GLAVU! (GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Gambrell, ATA images

Snažne i obilne kiše pogodile su Ujedinjene Arapske Emirate, a delovi glavnih puteva su bili poplavljeni. U Dubaiju je nastao pravi haos zbog oluje koja je nastala, a tamo su se našli i poznati par, voditeljka Saška Veselinov i njen suprug, teniser Đorđe Đoković.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Saška je usnimila poplave na ulicama Dubaija i šta je radila sa suprugom u trenutku nevremena. Automobili su bili delom u vodi, neki skoro skroz poplavljeni, ali to nije sprečilo Sašku da krene ka salonu lepote.

Snimak je objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Ne znam ko je luđi. Ja koja idem na zakazani tretman kose ili Đo koji me vozi - napisala je voditeljka, dok je snimala poplavljene automobile oko sebe.

Podsetimo, kiše su preksinoć krenule tokom noći, stavivši ogromne lokve na inače suvim ulicama i pistama aerodroma, dok su jaki vetrovi doprineli poremećajima letova na međunarodnom aerodromu Dubai, najprometnijem aerodromu za međunarodna putovanja na svetu i domaćinu dugolinijskog prevoznika Emirates.

Nevreme je zateklo i druge poznate ličnosti, poput pobednice "Zadruge 3" Ive Grgurić, ali i poznatog influensera Jovana Radulovića Jodžira. Jodžir je juče otputovao u Dubai, najpre se požalio na let, koji je bio poprilično turbulentan, a onda se osvrnuo na situaciju u samom Dubaiju, koji je trenutno poplavljen, nakon jakog nevremena i stalnih padavina.

Republika

Foto: Instagram, Profimedia

Jodžir u Dubaiju

- Došao Jodži u Dubai... Jodži zvani maler. Deset dana u godini pada kiša u Dubaiju i ja baš tada naletim... Ne, ja sam doneo nevreme. A ne znate kakav mi je let bio... 476 krugova iznad Dubaiju, turbulencije... - požalio se popularni influenser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading