MILJANI SE ISKRIVILA FACA OD BOLESTI, POPUSTILA JOJ TERAPIJA: Jezivi krici odjekuju u Eliti, sledi joj DISKVALIFIKACIJA?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da divlja po kući!

MILJANI SE ISKRIVILA FACA OD BOLESTI, POPUSTILA JOJ TERAPIJA: Jezivi krici odjekuju u Eliti, sledi joj DISKVALIFIKACIJA?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, poznata po svojim kontroverznim postupcima u rijalitiju "Elita", ponovo je uzburkala strasti svojim ponašanjem. Nakon sukoba sa Nenadom Macanovićem BebicomTeodorom Delić, Kulićeva je pronašla novu metu za svoje uvrede - Bojanu Pavlović. Ovaj sukob je izazvao burne reakcije kod gledalaca, a mnogi su osudili Miljanino ponašanje kao homofobično.

- Narod sve vidi, idi pop**i Ivanu Marinkoviću na putu do izlečenja - vikala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana napala Bojanu

- M*š bre bolesnice. Sujetna osobo - brecnula se Bojana.

Iskoristila si ovu devojku zarad teme, jer si agresivna i bezobrazna lez**ča - nastavila je Kulićeva po svom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana napala Bojanu

- Ja te se ne bojim, Miljana Kulić, meni možeš samo da popu*iš k**ac, je***u te u usta - rekla je Bojana.

- J**i onog ko te je vaspitao - prodrala se Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana napala Bojanu

Nakon ovog sukoba, obezbeđenje je ispratilo Kulićevu iz vile. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, a reakcije gledalaca nisu izostale. Ispod video-snimka sukoba nizali su se komentari koji su osuđivali Miljanino ponašanje i izražavali zabrinutost za njeno mentalno zdravlje. Mnogi su se zapitali da li je terapija koju Kulićeva pohađa popustila, te su izrazili bojazan za njeno dalje učešće u rijalitiju.

"Terapija popušta", "Miljana je loše, izvedite je na vreme", "Njena terapija za mentalnu bolest popustila", "Miljana je uskoro napolju, ušla je u ono svoje raspoloženje", bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
dušanka

17.04.2024 05:37

ŽAO MI JE MILJANE U SVAKOM POGLEDU JER JE ŽRTVA PORODICE, MEDIJA...U SVEMU TOME NEMA NJE...NA ŽALOST...ONA JESTE ŽRTVA...A NE ALEKSANDRA NIKOLIĆ, PROŠLA POBEDNICA...MIĆINA MILJENICA...ALEX JE RADILA SVE ŠTO JE SAMA HTELA, KRISTIJAN JE DOKAZ...ALI MILJANA JE ŽRTVA...MAJA JE ISTO PRODUKT REALLITIJA....ALI BOGU HVALA DA IMA TAKIJA...DA JE ŠTITI OD SVAKOG ZLA

Mica

17.04.2024 05:39

Nekako zao mi je Miljane,treba joj strucna pomoc I mir

Milovoje

17.04.2024 05:53

Miljanu Kulic stite od pravosudja,kazni i izbacivanja Milica Mitrovic i Milomir Maric.Obelodanite to vise da se ljudi ne prijavljuju u zadrugu,jer svake sezone ona mora da divlja i unistava ljudima tamo zivote jer je bolesna.

Nesa

18.04.2024 11:27

Ona je opsednuta demonom a kako i nebi.njoj strucna medicina nemoze pomoci.zla zena puna nemorala i tu je kraj samo isus hrist je moze pomoci