USRED EMISIJE NAŠ PEVAČ PROPAO KROZ KREVET! Nagli prekid programa, voditeljka prebledela od STRAHA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač napravio haos u emisiji!

USRED EMISIJE NAŠ PEVAČ PROPAO KROZ KREVET! Nagli prekid programa, voditeljka prebledela od STRAHA! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U jednoj od nedavnih emisija voditeljka Sanja Ćulibrk doživela je neočekivani kiks uživo, kada je tokom priprema za početak programa, pukao nogar na kom je sedeo Zoran Dašić Daša, osnivač grupe "Legendi". Muzičar je iznenađeno reagovao na ovaj incident, izazvavši smeh i zbunjenost među prisutnima.

Zaposleni su brzo reagovali, pritrčavši u pomoć i uspešno namestivši kauč predviđen za goste emisije. Snimak ovog neobičnog događaja privukao je pažnju publike i izazvao različite reakcije.

Zoran Dašić Daša, poznatiji kao Daša, istakao se kao osnivač grupe "Legendi". Njegova muzička karijera obuhvata različite uspehe i prepoznatljiv doprinos jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Sa grupom "Legendi" ostvario je veliki broj hitova koji su obeležili određene periode muzičke industrije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

 


Iznenađenje koje je usledilo nakon pucanja nogara tokom priprema za emisiju, pružilo je priliku za spontanost i humor. Ovaj neplanirani incident pokazao je kako se neočekivane situacije mogu pretvoriti u trenutke zabave i opuštanja, kako za učesnike emisije, tako i za publiku koja je imala priliku da ovo iskustvo vidi i isprati.

Nakon što je kauč uspešno namešten, emisija je nastavljena u prijateljskoj atmosferi. Sanja Ćulibrk i Zoran Dašić Daša su zajedno vodili program, deleći svoje priče i iskustva sa gledaocima. Ova neobična situacija dodala je dodatnu živost i nepredvidljivost toku emisije, čineći je još zanimljivijom za sve uključene.

 

 

Foto: Printscreen

Zoran Dašić Dasa i Sanja Ćulibrk


Snimak ovog neobičnog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među publikom. Mnogi su istakli kako su uživali u neočekivanoj situaciji, hvaleći spontanost i smirenu reakciju voditeljke i gosta. Ovaj kiks postao je predmet razgovora i osmeha širom regiona, pokazujući koliko neočekivani momenti mogu dodati poseban šarm svakodnevnim događajima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading