MISLIM DA JE DANKA ŽIVA, NE ZNAM ZAŠTO SE TRAŽI TELO: Karleuša iznela teoriju o nestaloj devojčici, jedan detalj joj ne da mira!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

16.04.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je priznala da veruje da je Danka Ilić ipak živa - ne razume zašto se ne traži devojčica, nego telo.

 

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas se pojavila u vatrenom izdanju u našoj prestonici, koje je svima privuklo pažnju. Karleuša je obukla uski komplet lila boje, koji je savršeno istakao njenu figuru.

 

Na konferenciji za medije, na kojoj se nalazila i ekipa portala Republika, pričala je o predstojećem nastupu na festivalu, koje za mlade organizuje Niš, odnosima sa kolegama, ali i Danki Ilić, devojčici koja je svirepo ubijena, a za čijim se telom traga i sada:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

- Ja ne znam zašto oplakujemo devojčicu o kojoj ne znamo ništa još, zašto se ne traži devojčica, Danka, nego se traži telo. Sve to mi je jedna velika zabuna, mislim, kao i svima vama... Ne znam, dok se ne dokaže suprotno, nikada ne bih tražila telo, nego Danku. Ne znam, ja verujem, mislim da je devojčica živa, moje pravo je da tako mislim - prokomentarisala je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika, Društvene mreže

Danka Ilić

 

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading