OVAKO JE DŽENAN REAGOVAO NA VEST DA SE RAZVODI: Pevač uhvaćen prvi put u javnosti nakon KRAHA braka, evo šta je rekao (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izustio samo jednu rečenicu!

OVAKO JE DŽENAN REAGOVAO NA VEST DA SE RAZVODI: Pevač uhvaćen prvi put u javnosti nakon KRAHA braka, evo šta je rekao (FOTO)

Foto: Caslav Vukojicic

Dženan Lončarević

Domaću javnost juče je šokirala vest da se pevač Dženan Lončarević nakon 25 godina braka razvodi od svoje supruge Samire, sa kojom je dobio dvoje dece.  I dok Lončarević još uvek nije dao zvanično saopštenje povodom ove situacije, njegova supruga je potvrdila razvod za medije. Međutim, večeras se Dženan prvi put pojavio u javnosti na jednom prestoničkom događaju. Iako je bio nasmejan, nije želeo da daje izjave za medije.

Ipak, prolazeći pored predstavnika sedme sile, Lončarević im se kratko obratio.

Dobro veče, kako ste? Ja sam super! - rekao je pevač, prenosi Blic, a na pitanje kako komentariše navode supruge, sve vreme je pričao o predstojećim koncertima.

Pevam 18. maja... Hvala vam! 18. maja u Tuzli, ne zaboravite...

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Dženan Lončarević nakon vesti da se razvodi

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju, gde je par živeo sa sinovima. Njih dvoje već godinama nisu u skladnom odnosu, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio delovao idilično, nije tako.

Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava - poručila je Samira, preneo je Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading