POZNATI HRVATSKI GLUMAC OŽENIO 30 GODINA MLAĐU SRPKINJU: Ovo mu je četvrti BRAK, lepotica mu odmah rodila SINA!

Autor:

Zabava

05.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da se odluče za ime deteta!

POZNATI HRVATSKI GLUMAC OŽENIO 30 GODINA MLAĐU SRPKINJU: Ovo mu je četvrti BRAK, lepotica mu odmah rodila SINA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frano Lasić

Poznati glumac i muzičar Frano Lasić (69) oduvek je u javnosti bio poznat kao zavodnik, a njegova veza sa 30 godina mlađom Milenom izazvala je mnogo pažnje javnosti. Iako je razlika u godinama između njih velika, par je uspeo da pronađe sreću i zajedno dobiju sina Nikolasa. Zanimljivo je da su imali poteškoća oko odabira imena za dete, ali su na kraju uspeli da pronađu zlatnu sredinu koja je oboje zadovoljila.

- Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća - ispričala je Milena svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frano Lasić sa suprugom Milenom

Inače, povodom tri decenije razlike u godinama, Lasićeva supruga javno pričala o tome kako su ljudi reagovali na njihov odnos, te svima poslala jasnnu poruku.

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos - izjavila je Milena, preneo je Story pre nekoliko godina.

 

 

Podsećanja radi, Frano Lasić je već bio u braku tri puta pre nego što se venčao sa Milenom, koja je postala njegova četvrta supruga. Njih dvoje su se venčali nakon tri godine veze, a na venčanju je Frano čak i pevao za svoje goste. Nakon venčanja, prepustio je Mileni brigu o njegovim muzičkim angažmanima, dok je on pružao podršku supruzi u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Inače, Lasić ima sinove Janka i Luku, kao i ćerku Linu iz prethodnih brakova, pri čemu je prvi brak sklopio sa Majom Nikšić, s kojom ima sina Janka. Nakon razvoda, ostali su prijatelji. Drugi brak, sa Ljiljanom iz Beograda, trajao je svega tri nedelje, dok je treća supruga bila Živa Stupnik, sa kojom ima naslednike Luku i Linu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading