GLUMICA MOLI ZA POMOĆ: Ivana Dudić ŽRTVA PREVARE, oglasila se besna kao ris! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudič šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

GLUMICA MOLI ZA POMOĆ: Ivana Dudić ŽRTVA PREVARE, oglasila se besna kao ris! (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularna glumica Ivana Dudić hitno se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, kako bi ih obavestila da je žrtva sajber-prevare. Naime, kako je istakla, neko se predstavlja kao ona i tako vara narod.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ivane Dudić

- Ljudi, neka osoba šalje mojim prijateljima poruke na viber sa francuskog broja i predstavlja se kao ja. Molim vas blokirajte broj i prijavite pošto to nema veze sa mnom! - započela je Ivana, pa nastavila:

- A osobi koja to radi imam da poručim: "Je*ala sam te jako i loše čim skontam ko si"- napisala je Ivana na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Dudić

Inače, glumica je nedavno otvorila dušu i priznala da redovno ide na psihoterapiju.

- Volim da samujem. Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna. Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uverena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe. Svesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu meru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja - ističe Ivana, piše "Hello".

- Da se razumemo, nikada nije sve lako i jednostavno. Kao prvo, svako jutro treba ustati iz kreveta. Trudim se da uvek dam sve od sebe, kako u odnosu s ljudima, tako i u poslu. Iako imam najbolju prijateljicu i najboljeg prijatelja, sve moje tajne zna samo moja mama Nevenka Nena. Poznaje me u dušu - kaže Dudićeva, koja je pažnju privukla ulogama u serijama "Istine i laži", "Od jutra do sutra", "Crveni mesec"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading