SEKA ALEKSIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI! Jedno poručila monstrumima koji su ubili Danku Ilić!

Autor:

Zabava

04.04.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerku je zatekla vest o jezivom zločinu.

SEKA ALEKSIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI! Jedno poručila monstrumima koji su ubili Danku Ilić!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić takođe je van sebe otkako je saznala da je mala Danka Ilić svirepo ubijena, pa je ljudima koji su počinili jeziv zločin poželela da odgovaraju i odu na doživotnu robiju. 

Ona se oglasila putem Instagrama, poput i drugih njenih kolega koji su slali razne poruke tokom čitavog dana. 

- Doživotna robija za ova dva monstruma! Doživotna - napisala je Seka na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen

Objava Seke Aleksić

 

Podsećamo, istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

 

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Nakon deset dana potrage, zvanično se saopšteno da je Danka Ilić (2) mrtva, a da su njene ubice uhapšene i da su priznale zločin. 

U selu Luka svi su potreseni monstruoznim ponašanjem njihovog komšije.

Ne možemo da verujemo da se pravio kao da se ništa nije desilo, svi u selu smo šokirani. Srđan ima unuku koja ima 2 ili 3 godine. Ne mogu da verujem da je ubio dete koje ima godina koliko i njegova unuka - kroz suze nam pričaju meštani.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading