TONI SE POKAJAO ZBOG RAZVODA, TRAŽI NAČIN DA DOĐE DO DRAGANE?! Pokušao da prikrije svoj SKANDAL sa ljubavnicom, pa povukao šok-potez!

Autor:

Zabava

29.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se komentariše na društvenim mrežama, Toni Bijelić na sve načine pokušava da vrati Draganu.

TONI SE POKAJAO ZBOG RAZVODA, TRAŽI NAČIN DA DOĐE DO DRAGANE?! Pokušao da prikrije svoj SKANDAL sa ljubavnicom, pa povukao šok-potez!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Folk pevačica Dragana Mirković je nedavno javno potvrdila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, nakon 24 godine zajedničkog života. Ovo saopštenje je izazvalo iznenađenje kod mnogih, s obzirom na to da su javno delovali kao srećan i skladan par.

Iako je Dragana otkrila da su živeli odvojeno još od 2021. godine, Toni nije odustajao od svoje podrške i prisustva u njenom životu. Na društvenim mrežama se mogu pronaći brojne objave koje svedoče o njegovoj privrženosti, uključujući fotografije sa koncerata, deljenje njenih pesama i intimnih trenutaka sa njom. S druge strane, Dragana je u poslednjim intervjuima retko ili nikako spominjala Tonija, što je ukazivalo na hladan odnos između njih, kako su mnogi zaključili.

 

 

U jednom od intervjua, Dragana je otvoreno govorila o svojoj želji za porodicom, ističući da je brak sa Tonijem više bio motivisan željom za decom i porodicom nego klasičnom ljubavlju. Otkrila je da je 32 godine života osećala prazninu i vapila za formiranjem porodice, te da joj je bilo bitno da to bude neko van muzičke industrije.

Toni, međutim, po svemu sudeći i posle nekoliko godina i dalje ne odustaje od Dragane. Bio je na njenom koncertu u Beogradu, a na društvenim mrežama može se naći čitav niz objava od 2021. godine do danas u kojima postavlja fotografije sa Draganom, deli njene pesme, postavlja njihove momente sa njenim kolegama... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading