ESTRADNOM MENADŽERU BOMBA RAZNELA PRST: Šok fotke isplivale u javnost!

Autor:

Zabava

29.03.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku Radinu je svojevremeno bomba raznela prst na ruci!

ESTRADNOM MENADŽERU BOMBA RAZNELA PRST: Šok fotke isplivale u javnost!

Foto: Instagram.com/novak_radin

Poznati estradni menadžer Novak Radin juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog kako se navodi, zbog sumnje da je držao 43,17 grama opojne droge, radi dalje prodaje. Pored toga, navodi se da je Novak držao i pištolj i municiju, takođe neovlašćeno, preneo je juče Telegraf. 

Kako Republika saznaje, Novak Radin je svojevremeno imao vrlo turbulentan period u životu, te je tako zbog eksklozije bombe izgubio prst. Na fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, jasno se vidi da Radinu fali deo malog prsta. 

Podsetimo, naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika.

Foto: Instagram.com/novak_radin

Novak Radin saslušan

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak Radin je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra, saznaje gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading