ESTRADA U STRAHU ZBOG TELEFONA MENADŽERA: Ovde se krije KLJUČNI DOKAZ o Novaku Radinu - VEŠTAČENJE u toku!

Autor:

Zabava

29.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se dešava sa telefonom Novaka Radina, koji je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu!

ESTRADA U STRAHU ZBOG TELEFONA MENADŽERA: Ovde se krije KLJUČNI DOKAZ o Novaku Radinu - VEŠTAČENJE u toku!

Foto: ATA Images, instagram, Dragan Kadic, Shutterstock

Juče je kao bomba ojdkenula vest da je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan estradni menadžer Novak Radin, kako se navodi, zbog sumnje da je držao 43,17 grama opojne droge, radi dalje prodaje. Pored toga, navodi se da je Novak držao i pištolj i municiju, takođe neovlašćeno, preneo je juče Telegraf. 

- Droga je za moju ličnu upotrebu. Moram da ostanem budan zbog posla kojim se bavim - ovako je, navodno, rekao tužiocu uhapšen i osumnjičeni Novak Radin (40), estradni menadžer. On je negirao da je prodavao narkotik.

Foto: Instagram.com pritnscren/novak_radin

Novak Radin estradni menadžer poznatih

 

Daljom istragom, portal Republika saznaje da je telefon estradnog menadžera poslat na veštanje, jer postoji sumnja da se u njemu mogu naći dokazi, koji bi ga teretili za mnoga dela za koje je saslušan. Kako navodi izvor za Republiku, ključan dokaz se može naći u Novakovom telefonu, jer se pojavila informacija da je preko njega zakazivao viđenja sa klijentima, a kako je menadžer mnogim poznatim ličnostima, postoji sumnja da će se na spisku naći i estradnjaci

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak Radin je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

 

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra, saznaje gorepomenuti medij.

Podsetimo, Novak Radin na svom Instagram profilu je napisao da je menadžer Andreane Čekić, Jelene Karleuše i Dada Polumente.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading