UHAPŠENI MENADŽER JE KUM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Otkriveno i da li su SARAĐIVALI!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Radin sarađivao je sa poznatim ličnostima, a usko je povezan i sa Nenadom Aleksićem Ša!

UHAPŠENI MENADŽER JE KUM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Otkriveno i da li su SARAĐIVALI!

Foto: Instagram.com

Kako su domaći mediji preneli, estradni menadžer Novak Radin uhapšen je pre dva dana zbog sumnje da preprodaje kokain, kao i jer je u kući u kojoj živi nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra.

Republika

Foto: Instagram.com/novak_radin

Novak Radin sarađivao i sa Ša

Novak Radin je poznat po saradnji sa velikim imenima domaće estrade, među kojima su Jelena Karleuša, Šaka Polumenta, Andreana Čekić i Vuk Mob. Na svom Instagram profilu često deli fotografije sa ovim poznatim ličnostima, dajući uvid u svoj profesionalni život i saradnju sa njima.

Međutim, kako "Pink.rs" prenosi, Novak je sarađivao i sa reperom i aktuelnim učesnikom "Elite" Nenadom Aleksićem Ša, a saradnju su prekinuli nakon njegovog prvog učešća u rijalitiju "Zadruga".

Zanimljivo je da je Radin jednom objavio i fotografiju sa reperovom bivšom ženom Ivanom Aleksić, koju je nazvao kumom.

- Kumo, srećan ti rođendan - napisao je on svojevremeo.

Pored profesionalnih aktivnosti, Radin je poznat i po putovanjima koja redovno deli na društvenim mrežama. Prošlog leta proveo je vreme u Zanzibaru, a u februaru ove godine posetio je Tajland, ali i Dubai. Ove slike svedoče o njegovom skloništu ka egzotičnim destinacijama i uživanju u različitim kulturama.

U akciji policije pronađeno je 43 grama kokaina i oko pola miliona dinara, a osumnjičen je i za nelegalno držanje pištolja i municije različitog kalibra. Radin je priveden i trenutno je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading