PEVAČICA SE OBRATILA RODITELJIMA NESTALE DANKE: Pobesnela zbog jedne izjave! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović se oglasila povodom nestanka male Danke Ilić!

PEVAČICA SE OBRATILA RODITELJIMA NESTALE DANKE: Pobesnela zbog jedne izjave! (FOTO)

Foto: Republika, facebook

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta 2024. godine oko 13.45 časova. Danka je nestala u Banjskom polju, a policija, spasioci i građani tragali su za njom 27 sati, nakon čega je MUP saopštio da obustavlja pretragu terena jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na tom području.

Republika

Foto: Društvene mreže

Mala Danka još uvek nije pronađena

Oko nestanka malene devojčice kruže različite teorije, a jedan deo domaće javnosti žestoko je iskritikovao njene roditelje, na čiju stranu je stala pevačica Tamara Milutinović, koja se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- I samo ne znam kako ljudi mogu da komentarišu "kako roditelj može da izgubi dete od dve godine?!". Ne daj Bože niko od vas da oseti "kako"! - napisala je Tamara, pa dodala:

- Sram bilo sve vas koji to uopšte pomislite! Molim se za te roditelje i za malu Danku.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tamare Milutinović

Pevačica je, podsetimo, u septembru prošle godine postala majka, kad je na svet donela devojčicu, kojoj je dala ime Emili.

NASTAVLJA SE POTRAGA

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Takođe, tokom noći se pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se kasnije pokazalo kao netačno. Svi koji su bili u blizini devojčice su pod sumnjom, ali to ne znači da se smatraju krivim, kako navodi Tanjugov reporter.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Danka Ilić je nestala u ponedeljak oko 13:45 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Sistem "Pronađi me" je aktiviran prvi put u Srbiji, a devojčica je opisana kao devojčica smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading