OTKRIVAMO! ZBOG OVOGA DANKINA MAJKA NIJE IŠLA NA POLIGRAF! Evo šta se KRIJE iza svega, a šta OTAC KAŽE!

Autor:

Hronika

28.03.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija trenutno upoređuje njihove izjave sa okolnostima nestanka devojčice.

OTKRIVAMO! ZBOG OVOGA DANKINA MAJKA NIJE IŠLA NA POLIGRAF! Evo šta se KRIJE iza svega, a šta OTAC KAŽE!

Foto: Facebook, Shutterstock

Kako je na početku istrage utvrđeno roditelji nestale Danke Ilić su trebali da budu podvrgnuti poligrafskom ispitivanju, međutim majka Ivana ipak je imala razlog zbog kog nije testirana.

Naime majka nije išla na poligraf jer je trudna. 

Roditelji nestale Danke Ilić (2) su dali izjavu u policiji. Otac i majka deteta proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom svoje ćerke. Nakon iskaza, otac je bio podvrgnut poligrafskom testiranju, dok majka nije, zbog trudnoće.

Otac je ispitivan o svim okolnostima nestanka deteta, onome što tačno zna o tome, kao i o odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. Policija trenutno upoređuje njihove izjave sa okolnostima nestanka devojčice, kao i sa njihovim životnim i porodičnim prilikama.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" u Srbiji

Zbog nestanka Danke Ilić, prvi put je u Srbiji aktiviran sistem "Amber alert", koji javnost hitno obaveštava o nestanku deteta. Ovo je još jedan pokazatelj koliko je ozbiljnost slučaja i koliko je važno da se devojčica pronađe što pre.

Iako je obustavljena terenska pretraga, istraga nestanka Danke se nastavlja i policija se nada da će novi pravac istrage dovesti do saznanja o sudbini male Danke. Sve dok se ne pronađe, intenzivni rad policije se nastavlja uz nadu da će se ovaj slučaj uskoro razrešiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading