REŠENA MISTERIJA ZELENOG "PUNTA"? Da li je ovaj auto sa snimka ima veze sa Dankinim nestankom?

Autor:

Hronika

28.03.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebna pažnja usmerena je ka muškarcu koji je upravljao zelenim "puntom" koji je u vreme nestanka devojčice prošao ulicom velikom brzinom.

REŠENA MISTERIJA ZELENOG "PUNTA"? Da li je ovaj auto sa snimka ima veze sa Dankinim nestankom?

Foto: Twitter, Facebook

Danas su policijske patrole postavljene u blizini mesta gde je nestala devojčica Danka Ilić, a pristup dalje je trenutno onemogućen radi intenzivne potrage. Policija je prethodnog dana prekontrolisala svaku rizičnu skupinu koja bi mogla biti povezana sa nestankom devojčice, sprovodeći detaljne pretrage u okolini.

Posebna pažnja usmerena je ka muškarcu koji je upravljao zelenim "puntom" koji je u vreme nestanka devojčice prošao ulicom velikom brzinom. Ispostavilo se da je reč o komšiji koji živi nedaleko od porodice devojčice. Muškarac je bio u alkoholisanom stanju prilikom ispitivanja u policiji, što dodatno komplikuje tok istrage.

Foto: Printscreen

Auto povezan sa istragom

 

Veliki broj volontera pridružio se potrazi, pokazujući solidarnost i spremnost da pomognu u pronalaženju nestale devojčice.

- Policija je ispitala sve koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Danke Ilić. Na području Bora, Zaječara i okoline ispitani su alkoholičari, podofili i sve rizične skupine tog tipa, međutim nije pronađen nikakav trag - rekao je izvor za Kurir.

Podsećanja radi, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 sati u naselju Banjsko polje kod Bora. Policija je pretražila teren i obustavila pretragu na njemu, ali istraga se nastavlja dok dete ne bude pronađeno.

Policija je prešla na drugi pravac istrage, fokusirajući se na detaljnu analizu telefona Dankine majke i proveru podataka sa baznih stanica mobilne telefonije u okolini mesta nestanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading