SASLUŠAN MILJAN KOJI JE UPUCAO MUŠKARCA U MIRIJEVU! Evo kako se branio - Jovanu ispalio dva meta u STOMAK!

Autor:

Hronika

26.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan je operisan, Miljanu određen pritvor!

SASLUŠAN MILJAN KOJI JE UPUCAO MUŠKARCA U MIRIJEVU! Evo kako se branio - Jovanu ispalio dva meta u STOMAK!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Mijan P. (41) zbog sumnje da je 23. aprila ove godine u naselju Mirijevo pokušao da ubije Jovana B. (46).

Osumnjičeni nije dao izjavu tokom saslušanja, koristeći svoje pravo na ćutanje.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor osumnjičenom zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke i rizika od ponavljanja krivičnog dela.

Mijanu P. se krivično delo ubistva u pokušaju stavlja na teret naredbom o sprovođenju istrage.

Postoje osnovi sumnje da je Mijan P. oko 23:30 časova 23. aprila u Mirijevu namerno pokušao da ubije Jovana B. Nakon kratke verbalne rasprave, ispalio je dva metka iz vatrenog oružja, od kojih je jedan teško povredio Jovana B., ugrožavajući njegov život.

Sutradan nakon incidenta, policija je uhapsila osumnjičenog. Prilikom hapšenja, kod njega je pronađeno 3,74 grama kokaina. Zbog toga će biti pokrenute dodatne istrage kako bi se utvrdili detalji i elementi krivičnog dela neovlašćenog držanja opojnih droga.

Hteo sam da ih rastavim

Svedok pucnjave koji je bio sa ranjenim Jovanom, ispričao je svoju verziju događaja inspektorima.

On je, nezvanično, rekao da su u utorak oko 23 sata bili u parku sa svojim prijateljem, a nedaleko od njih bila je grupa muškaraca.

Prema njegovoj verziji događaja njih dvojica su videla da je u jednom trenutku došlo do koškanja i tuče među dvojicom muškaraca. Navodno, Jovan i njegov drug prišli su kako bi ih razdvojili. U opštem metežu ranjen je Jovan. M.D. je zajedno sa još jednim muškaracem povređenog dovezao u bolnicu. On je objasnio da napadača ne poznaje od ranije i da ga je tada prvi put video - kaže izvor Telegrafa blizak istrazi.

Jovan B. ranjen je u stomak, a prema poslednjim informacijama on je i operisan. Njegovo stanje je stabilno.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading