"MOLIMO SE BOGU DA SE DETE PRONAĐE ŽIVO I ZDRAVO" Javne ličnosti ZABRINUTE za malu Danku, Nikolija vidno POGOĐENA!

Autor:

Zabava

27.03.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon nestanka male Danke!

"MOLIMO SE BOGU DA SE DETE PRONAĐE ŽIVO I ZDRAVO" Javne ličnosti ZABRINUTE za malu Danku, Nikolija vidno POGOĐENA!

Foto: TikTok/nikolijaofficial, Facebook

Sinoć se prvi put u Srbiji aktivirao sistem "Pronađi me" zbog nestanka male Danke Ilić (2), a mnoge javne ličnosti uključile su se i poslale javni apel da se svi uključe u potragu za nestalom devojčicom. Sada se oglasila i pevačica Nikolija Jovanović, koja je vidno pogođena ovom temom.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr.TANJUG/ printscreen, Drustvene mreze

U toku je potraga za nestalom Dankom

- Ne znam šta da kažem, sem da se molimo Bogu da se dete pronađe živo i zdravo. Mislim, to je sigurno najveći strah svakog roditelja i svake majke. Verujem da svi rade sve što mogu da se devojčica pronađe što pre živa i zdrava. Šaljem svoju podršku i molitvu. Ne znam kako drugačije da pomognem - rekla je Nikolija za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Nikolija zabrinuta za Dankino stanje

Pored Nikolije, oglasili su se i Ceca Ražnatović, Anđela Ignjatović Breskvica, Maja Berović, Tea Tairović, Sloba Radanović, Vojaž, Aleksandra Prijović, Anastasija Ražnatović, pevačica Ana Sević, pevač Sloba Radanović, manekenka i bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević, glumica Jana Milosavljević i mnogi drugi...

Podsetimo, Danka Ilić je nestala u Banjskom Polju u trenutku kada je njena majka davala drugom detetu vodu. Za njom od juče popodne tragaju meštani, policija i žandarmerija, vatrogasci i spasioci Gorske službe.

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju na saslušanje povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice kojoj se izgubio svaki trag juče u 13 sati u Banjskom polju kod Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading