NAŠU PEVAČICU SILOVAO SVEŠTENIK: Najveću TRAUMU doživela sa 14 godina, a sada čeka DETE sa 30 godina starijim muškarcem!

Autor:

Zabava

23.03.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa pevačica svojevremeno je otvorila dušu o jezivoj traumi koju je doživela!

NAŠU PEVAČICU SILOVAO SVEŠTENIK: Najveću TRAUMU doživela sa 14 godina, a sada čeka DETE sa 30 godina starijim muškarcem!

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Zorana Simeunović, koja je ostala u drugom stanju sa 30 godina starijim hitmejkerom Stevom Simeunovićem, otvorila je dušu i otkrila da je silovana kad je imala samo 14 godina i to od strane sveštenika. Zorana je otkrila kako je uspela da se oporavi od posledica koje je ovaj događaj ostavio na nju.

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - ispričala je svojevremeno Zorana, kojoj je Steva najveća podrška.

Republika

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

Zorana sada čeka dete sa čuvenim hitmejkerom

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - ispričao je Simeunović kad je govorio svojevremeno o traumi svoje supruge.

Pevačica je opisala kako se osećala nakon ovog jezivog postupka sveštenika.

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - rekla je pevačica tada, koja sada jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

Republika

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

Zorana je svojevremeno otovrila dušu o najvećoj traumi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

23.03.2024 16:06

Ona je doživela najveću traumu a vi sada nemojte da tu priču razvlačite svaka tri meseca godinama, kako znaju da rade vaše kolege novinari kada ne znaju o čemu da pišu, 🤔💤💥