U OVOM IZDANJU NIKAD NISTE VIDELI RELJU I NIKOLIJU: Reper je prebacio preko ramena, mislili su da je KAMERA UGAŠENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga važe za jedan od omiljenih parova na javnoj sceni!

U OVOM IZDANJU NIKAD NISTE VIDELI RELJU I NIKOLIJU: Reper je prebacio preko ramena, mislili su da je KAMERA UGAŠENA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja

Poznata pevačica Nikolija Jovanović u petak je organizovala promociju svog novog albuma "Lavina" u Beogradu, okupivši brojne kolege i prijatelje. 

Nikolija je privukla pažnju svojom provokativnom crnom haljinom sa prorezima, koju je upotpunila velikim crnim sakoom. Njen suprug, pevač Relja Popović, pratio ju je u opuštenijoj varijanti, stvarajući skladan i upečatljiv par na crvenom tepihu.

Poznato je da Relja i Nikolija jedno drugom uvek pružaju ogromnu podršku šta god da rade u životu, a pogotovo na poslovnom planu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja Popović

Njih dvoje se već godinama trude da svoj privatni život što više skrivaju od medija i društvenih mreža, pa ni zajedničke fotografije ne izbacuju često na društvenim mrežama, ali to ne sprečava njihove fanove da im pružaju podršku i smatraju ih jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Sad se na platformi TikTok pojavio jedan snimak, sa snimanja jednog od Nikolijinih novih spotova, koji je pratiocima otkrio delić o odnosu Nikolije i Relje, koji do sad niko nije imao priliku da vidi. Njih dvoje su bili opušteni i nasmejani, a kako je ona snimala jedan od kadrova na stolu, Relja joj je prišao i prebacio preko svog ramena kad je trebala da siđe. 

Inače, Nikolija je na promociji svog albuma otkrila da Relja i ona svoju muziku ne puštaju ćerkicama. 

Ćerkicama ne puštam našu muziku jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci. Vesna je odlično. Nastupa mnogo! Kritikujem je zbog toga. Pevanje nju čini srećnom i živom. To je njen život. Otac je na prvo slušanje rekao "čista desetka".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading