POZNATI SE SJATILI NA NIKOLIJINU PROMOCIJU: Došlo pola estrade, Adaktar raskopčan sa NATPISOM PREKO GRUDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada se okupila na promociji novog albuma Nikolije Jovanović!

POZNATI SE SJATILI NA NIKOLIJINU PROMOCIJU: Došlo pola estrade, Adaktar raskopčan sa NATPISOM PREKO GRUDI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Nikolija Jovanović je večeras organizovala spektakularnu promociju svog četvrtog albuma "Lavina". Na ovom događaju okupile su se brojne poznate ličnosti iz muzičke industrije, kao i medijima, a Republika je bila na licu mesta da isprati sva dešavanja. 

Nikolija je privukla veliku pažnju svojim izazovnim stajlingom koji je uključivao izrez kod grudi i stomaka. Pevačica je zračila samopouzdanjem i pozitivnom energijom, a dok je pozirala pored svog partnera Relje Popovića nije skidala osmeh s lica. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja Popović

Na promociji su se pojavili brojni poznati gosti, među kojima su se istakli nevenčani suprug Nikolije, reper Relja Popović, kao i reperka Mimi Mercedes, reperi Devito, Cvija, Nući, Inas, mladi pevač Sergej Pajić, pevačica Edita, Filari, kao i Adam Adaktar sa suprugom Andželom Adaktar

Inače, Nikolija je pred našim kamerama kakvi su utisci njene majke Vesne Zmijanac i zbog čega nije uredila duet sa Reljom. 

- Mama Vesna je ponosna i oduševljena je albumom. Njena omiljena pesma je "Pravo na grešku" i "Viski". "Milo moje" zove "nunaj bebo". Sa Reljom nemam duet jer bi onda album izašao sledeće godine. Komplikovan je proces da nas dvoje snimimo pesmu. Sa Vesnom nemam duet jer se nije našla odgovarajuća pesma. U album sam uložiila sve. Dušu, ljubav, emocije... Pare su mi najmanje bitne - poručila je Nikolija za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija promocija albuma "Lavina"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading