NIKAD VRELIJA NIKOLIJA: Provokativna haljina ODUZIMA DAH, na promociji albuma ZABLISTALA sa Reljom! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović večeras je okupila prijatelje i kolege povodom promocije svog novog albuma "Lavina"

NIKAD VRELIJA NIKOLIJA: Provokativna haljina ODUZIMA DAH, na promociji albuma ZABLISTALA sa Reljom! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja

Poznata pevačica Nikolija Jovanović večeras je organizovala promociju svog novog albuma "Lavina" u Beogradu, okupivši brojne kolege i prijatelje. Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i prenosimo vam sve detalje događaja. 

Nikolija je privukla pažnju svojom provokativnom crnom haljinom sa prorezima, koju je upotpunila velikim crnim sakoom. Njen suprug, pevač Relja Popović, pratio ju je u opuštenijoj varijanti, stvarajući skladan i upečatljiv par na crvenom tepihu.

Pevačica je blistala dok je pozirala ispred prisutnih medija i fotoreportera, a sa svog lica nije skidala osmeh. Nikolija je svojim modnim izborom još jednom potvrdila zbog čega je mnogi smatraju modnom ikonom, a večerašnje izdanje sigurno će pokupiti brojne komplimente.

 

Poznato je da Relja i Nikolija jedno drugom uvek pružaju ogromnu podršku šta god da rade u životu, a pogotovo na poslovnom planu, pa nikog nije iznenadilo što su večeras na crvenom tepihu njene promocije novog albuma zajedno zablistali. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Promocija novog albuma Nikolije Jovanović

Inače, jednom prilikom je Nikolija otkrila javnosti da je njen partner, Relja, prilično zahtevan kada su u pitanju pokloni. 

- Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda Mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona - izjavila je pevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading