ZA PRIJINOG SINA SAMO NAJBOLJE: Zavirite na gala feštu malog Aleksandra Živojinovića, ponosna baka PUCA OD SREĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović napravili gala feštu povodom proslave petog rođendana sina Aleksandra!

ZA PRIJINOG SINA SAMO NAJBOLJE: Zavirite na gala feštu malog Aleksandra Živojinovića, ponosna baka PUCA OD SREĆE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Prijović

Aleksandar Živojinović, sin mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, juče je napunio pet godina, a ponosni roditelji organizovali su mu proslavu za pamćenje. Mali Aleksandar, koji je očigledno fan superheroja, dobio je gala feštu za pamćenje, na kojoj je bilo deset animatora maskiranih u superheroje. Rođendan je bio u znaku Spajdermena, koji je Aleksandru najomiljeniji.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorica Nakić sa malim Aleksandrom

Filipova majka, ponosna baka Zorica Nakić, na svom profilu podelila je fotografije sa proslave. 

Republika

Foto: Instagram.com

Na Aleksandrovom rođendanu je sve bilo u duhu Spajdermena

Rođendanu je prisustvovala i pevačica Marina Tadić, koja je takođe podelila delić atmosfere sa ove gala proslave.

Republika

Foto: Instagram.com/marinatadic_official

Marina Tadić podelila snimak sa proslave

Aleksandra je pre proslave čestitala Aleksandru rođendan na društvenoj mreži Instagram. Aleksandra je uslikala sina u porodičnom domu kako drži nekoliko balona, od kojih je jedan bio u obliku broja pet, što su mu pripremili roditelji kao jedno od iznenađenja.

Inače, Aleksandra je Prijin mezimac, a mama ga često izvodi na binu tokom svojih koncerata, što je njegova želja. Podsetimo, Prija ga je rodila pre pet godina, godinu dana nakon venčanja sa Filipom Živojinovićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra je juče sinu čestitala rođendan

Aleksandra i Filip su stali na "ludi kamen" 2018. godine, a o njihovom venčanju je brujao region. Prija često priča o njihovoj ljubavi, a jednom prilikom je otkrila da je znala da će joj Filip biti ljubav za ceo život čim ga je upoznala.

Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - ispričala je Prijovićeva svojevremeno za domaće medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading