PRIJA I FILIP NEPREPOZNATLJIVI: Procurio snimak, ovako su LUMPOVALI do zore sa poznatim reperom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip uhvaćeni u ludom provodu sa Nućijem!

PRIJA I FILIP NEPREPOZNATLJIVI: Procurio snimak, ovako su LUMPOVALI do zore sa poznatim reperom! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Popularni mladi reper Igor Panić Nući bio je specijalni gost na petom i poslednjem koncertu mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović u Osijeku, koji je održala 18. februara ove godine. Nakon koncerta, Nući se u bekstejdžu provodio sa Prijom i njenim suprugom Filipom Živojinovićem, a sada su ponovo uhvaćeni zajedno.

Naime, na društvenoj mreži TikTok isplivao je snimak iz jednog lokala, na kom su Prija i Filip đuskali, dok je Nući pored njih izvodio pesmu "Vroom". Filipa retko možemo da vidimo u ovakvom izdanju, što je posebno obradovalo njegove i Aleksandrine fanove.

Inače, Nući je nakon koncerta u Osijeku nahvalio Aleksandru, te otkrio kako je protekao njihov prvi susret.

- Fenomenalno je bilo. Ja sam bio na njenom prvom koncertu u Beogradu. Tamo sam bio u publici, sad je čarobniji osećaj, ali fenomenalno. Ona me je lično pozvala. Ovo mi je drugi nastup u Osijeku. Bilo je super - rekao je Nući, koji je otkrio kako je došlo do prvog susreta sa njom:

- Ljudi shvataju kroz sve ove koncerte, ja volim takve ljude, kad sam je prvi put video i upoznao na aerodromu u Tivtu, imao sam utisak kao da sam sreo drugaricu iz osnovne škole, sa kojom sam se družio ceo život. Kao izgubili smo kontakt i sreli se posle pet godina. Takav utisak sam imao. To je možda najbolji odgovor - dodao je on.

Republika

Foto: Republika

Nući i Prija u Osijeku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading