PRIJA RASKRINKALA FILIPA: Otkrivena najveća tajna iz BRAČNE POSTELJE, šokiraće vas šta radi Živojinović!

Autor:

Zabava

02.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda progovorila o svom braku i dešavanjima iz kreveta!

PRIJA RASKRINKALA FILIPA: Otkrivena najveća tajna iz BRAČNE POSTELJE, šokiraće vas šta radi Živojinović!

Foto: ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je mlađu koleginicu Aleksandru Prijović i Sašu Kovačevića, a Prija je otkrila tajnu iz spavaće sobe. Naime, kako je ispričala, njen suprug Filip Živojinović priča u snu, što je njoj beskrajno zanimljivo.

- Ja prelepo spavam pored Filipa, on ne hrče, ali desi se da priča u snu. Uglavnom se smeje uvek i nešto prokomentariše, uglavnom ne čujem šta - rekla je Aleksandra, pa otkrila da se to dešavalo više puta.

- Čekam da vidim da li će se nastaviti! - dodala je pevačica kroz smeh.

Kako je ispričala, i njoj se desila slična situacija nakon jedne operacije.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Prija otkrila šta Filip radi u krevetu

- Pre 10-12 godina kada sam imala operaciju, probudila sam se mnogo ranije nego što je inače normalno nakon operacije. Ja sam tada buncala, imam čak i fotografije! Šta sam kome tada rekla i šta, ja ne znam. Ovako u snu pa se i nekako trgneš, ali ovo je drugačije, to traje i traje, a ne znaš koliko može da potraje - istakla je Prija na "Blic TV".

Prija je nedavno progovorila o svom braku, te otkrila da ume da se iznervira, a da je Filip taj koji ćuti.

- Ne, ja ne ćutim. Možda ovako izgledam mirno, za mene je televizija mesto gde zaista treba biti odmeren, to je moje mišljenje, ali ja uvek pričam ono što mislim zaista. Svakako da nisam toliko baš mirna, ja sam više malo živac, to jest Filip nije uopšte, a ja jesam i ako me nešto nervira, ako postoji neki problem on je taj koji može da ćuti, a ja sam ta koja će reći iste sekunde da mi nešto smeta. Neću sačekati. Sekund neću bukvalno sačekati. Odmah moram da kažem - ispričala je Prija, pa se osvrnula na najlepše trenutke sa njim. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Aleksandra se često rasplače na koncertima dok peva Filipove pesme

- U Majamiju smo se ljubili do svitanja, obožavam taj grada, jer me upravo tu Filip i verio. Da, sedeli smo na plaži i na plaži me i verio. Toliko volim taj grad, valjda zato što smo te prve zajedničke trenutke proveli tamo. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam otišla i nekako mi je to tako ostalo u sećenju. Uvek kada idemo, ja se setim toga koliko je, jer naravno, mislim, danas je takođe lepo, ali to nekako, kada smo se upoznali, kada smo tek krenuli sa zabavljanjem, uvek se ljudi najviše, najradije sećaju tih trenutaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading