ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAKON KONCERTA SAZNALA ISTINU O FILIPU I POZNATOJ PEVAČICI: Otkrila sve o AFERI koja trese estradu!

Autor:

Zabava

24.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović sve priznala što joj je bilo na duši!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAKON KONCERTA SAZNALA ISTINU O FILIPU I POZNATOJ PEVAČICI: Otkrila sve o AFERI koja trese estradu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Njihova ljubavna priča je poznata javnosti, a retko koja javna ličnost može da se pohvali da je izbegla skandale i afere tokom svoje karijere.

Aleksandra često ističe koliko je ponosna na svog supruga i na njihovu ljubav koju neguju od samog početka veze. Ona je više puta istakla da sa Filipom nema nikakvih problema, već se trude da jedno drugo usrećuju i iznenađuju. Posebno je zanimljivo to što su postali i saradnici, pri čemu je Filip napisao nekoliko Aleksandrinih najvećih hitova, što je retkost u svetu estrade.

 


Međutim, čak ni njihova skladna veza nije pošteđena tračeva i lažnih priča. U jednom intervjuu, Aleksandra je otkrila da su postojale priče o napadima drugih koleginica na njenog supruga, ali je istakla da se to nikada nije desilo. Prijovićeva je istakla da se uvek trudi da ne obraća pažnju na ružne priče i laži, te da se fokusira na svoju porodicu.

- Nikada mi se to nije desilo, ali dobro... Postoje neke priče - započela je Aleksandra i dodala:

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

- Uvek postoje neke priče... Znam da neki jedva čekaju da čuju nešto loše, ružno, pa da to prenesu dalje... Ja sam čula neke ružne stvari. Ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno i lako. Užasavam se laži. Uvek su to bile neke priče koje nemaju veze sa životom - rekla je Prija za medije pre nekoliko godina, ali nije htela da otkrije ništa konkretno:

- Ma nije važno! Navikla sam na to... Ružne priče o meni i mojoj porodici koje nisu istinite. A nikad ništa loše nikom nismo uradili. Zaboli, a onda shvatim da je to normalno. Mislim, nije normalno, ali eto... Najbitnije je gledati sebe i svoju porodicu. Kad čujem nešto tako, kažem – nije bitno, neka pričaju, neka su živi i zdravi. Ja ružne stvari ne govorim jer mislim da se sve vraća - istakla je Aleksandra neposredno nakon što se udala za Filipa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading