ZORJA SE IPAK TAKMIČITI NA EVROVIZIJI? Otkrivena ŠOK INFORMACIJA OVU državu bi predstavljala!

Autor:

Zabava

04.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorja Pajić glavna tema na društvenim mrežama!

ZORJA SE IPAK TAKMIČITI NA EVROVIZIJI? Otkrivena ŠOK INFORMACIJA  OVU državu bi predstavljala!

Foto: Printscreen/RTS1

Zorja Pajić, mlada pevačica koja je nedavno učestvovala u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Lik u ogledalu", izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nastupom i komentarima na društvenim mrežama. Mnogi su bili zainteresovani za njeno učešće na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, kao i za mogućnost da umesto Srbije predstavlja Nemačku.


Iako Zorja nije odnela pobedu na takmičenju, njen nastup je bio predmet brojnih komentara na društvenim mrežama. Tokom uživo uključenja na Instagramu, Zorja je podelila svoje iskustvo i izjavila da nema dovoljno sredstava za veći i bolji nastup, te istakla da je spremna da radi i da uloži svoj glas ukoliko neko želi da podrži njen talenat.

Jedna od spekulacija koja se pojavila na društvenim mrežama bila je da bi Zorja mogla da predstavlja Nemačku na Evroviziji, s obzirom na to da je udata za Lazara koji svira u filharmoniji u Nemačkoj. Ova tema izazvala je živu polemiku među korisnicima mreža, ali zvanične potvrde ili demantija nije bilo.

Zorja Pajić je tokom svoje karijere suočila sa brojnim izazovima, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Prve korake u svetu muzike napravila je svirajući u Knez Mihailovoj ulici, gde je stekla dragoceno iskustvo, ali i suočila se sa negativnim komentarima i neprijatnim situacijama. Njena upornost i ljubav prema muzici omogućile su joj da prevaziđe teškoće i nastavi da radi na ostvarenju svojih snova.

Foto: X printscreen

Zorja Pajić komentarisana na Tviteru

 

- Meni je utisak finala "Pesme za Evroviziju" o što je Zorja u uživo uključenju na Instagramu izjavila da nema para za više i bolje. Rekla je kako ima samo glas i da ako neko želi da uloži u nju, spremnja je da radi - glasila je objava jedne korisnice platforme X (nekadašnji Tviter).

- Da li je istina kako je izjavila da bi mogla Nemačku da prestavlja na Evroviziji? - glasio je naredni komentar.

- Ne znam. Nisam gledao ceo lajv, ali kapiram da može jer valjda preko muža ima njihove papire - napisala je osoba koja je povela polemiku.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ogar

04.03.2024 15:56

I koga briga???