ŠABANOVA ĆERKA GRCA U SUZAMA: Ilda Šaulić saznala za ŠOK informaciju uživo u emisiji, pa briznula u PLAČ!

Autor:

Zabava

02.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić grca u suzama u emisiji zbog oca Šabana Šaulića.

ŠABANOVA ĆERKA GRCA U SUZAMA: Ilda Šaulić saznala za ŠOK informaciju uživo u emisiji, pa briznula u PLAČ!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačice Neda Ukraden i Ilda Šaulić su u emisiji iznenadile publiku uživo izvođenjem Nedinog klasika "Eh da sam tebe slušala ćale". Neda je tom prilikom otkrila emotivnu pozadinu pesme, ističući da je dugo izbegavala da je peva zbog ličnih razloga.

Neda je otkrila da pesma ima dosta autobiografskih elemenata i da je tekst napisala Marina Tucaković. Međutim, kada je pesma nastajala, Nedin otac je preminuo, što je ostavilo snažan emotivni trag na pevačicu. Kroz pesmu je prenosila svoju bol i emotivni promašaj koji je tada doživela. Neda je istakla da je pesma za nju bila izuzetno teška za izvođenje, ali je Ilda Šaulić uspela da je ubedi da je vrati u svoj repertoar.

Foto: Printskrin/RTV PINK, E-stock

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

 

- To je moja pesma koja ima dosta autobiografskih elemenata. Tekst za nju pisala je pokojna Marina Tucaković, ali kada je ona izlazila meni je umro otac za kojeg sam veoma bila vezana. Ja sam jedinica i to je baš jaka veza. Pri tom u tom peridu moj emotivni život je bio čist promašaj. Uspela sam tada da je nekim čudom otpevam uživo, ali više je nisam pevala jer tu svaka reč udara ko malj.


Ilda je bila ta koja je podstakla Nedu da ponovo zapeva ovu predivnu pesmu, postavivši joj pitanje koje je pokrenulo ceo niz emotivnih reakcija. Njihovo zajedničko izvođenje pesme u emisiji bilo je emotivno i dirljivo, a Ilda je bila ganuta Nedinim gestom i pozivom koji je dobila.

Nakon što su završile sa pevanjem, Neda je obradovala Ildu iznenađenjem - pozivom da bude gost na njenom koncertu. Ilda je bila dirnuta i rasplakala se od sreće, ističući koliko joj znači ovakav gest od Nede, koju izuzetno poštuje. Ovaj emotivni trenutak bio je posebno dragocen za obe pevačice i pokazao je koliko je njihovo prijateljstvo iskreno i duboko.

Foto: ST/V.Lukić, YouTube/Printscreen

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

 

- E slušaj ovako. Pošto si ti ćerka svoga oca koga ja neobično poštujem, kao i tebe naravno - on je svet za sebe ti za sebe - ja te ovom prilikom pozivam da budeš gost na mom koncertu - rekla je Neda za Kurir TV.

Ildu je ovaj poziv oduševio i rasplakao, pa je u suzama rekla:

Eto vidite da ja ne znam da se ponašam. Hvala puno! Zasta mnogo znači kad vas žena sa tako raskošnom karijerom pozove da joj gostujete na koncertu.

Ova iznenađujuća scena u emisiji oduševila je publiku i pokazala da muzika može da poveže ljude na najlepše načine. Ilda Šaulić je prihvatila poziv Nede Ukraden i sigurno će njihov zajednički nastup biti nezaboravan događaj za sve ljubitelje muzike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading