SADA NOSI NOŠNJU, A NEKADA JE IZLAZILA POLUGOLA! Pogledajte Breskvicu u ZANOSU: Da li se ovako oblači "KOSOVKA DEVOJKA" (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale zbog Breskvice u kratkoj haljini!

SADA NOSI NOŠNJU, A NEKADA JE IZLAZILA POLUGOLA! Pogledajte Breskvicu u ZANOSU: Da li se ovako oblači "KOSOVKA DEVOJKA" (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica, mlada pevačica koja je uspela da se plasira u finale "Pesme za Evroviziju", ostavila je mnoge u čudu svojim neobičnim stajlingom. Kako je sada potpuno promenila stil, korisnici društvenih mreža su uporedili neke od njenih prethodnih stajlinga sa onim koji je nosila u polufinalu nacionalnog izbora za predstavnika na "Evroviziji".

Naime, jedna objava posebno je izazvala smeh među korisnicima društvenih mreža. Na fotografiji, Breskvica se može videti na nastupu u klubu, obučena u minić, dok je druga fotografija sa polufinala "Pesme za Evroviziju", gde je nosila belu dugu haljinu, zakopčanu do grla. Posebnu pažnju privukao je pojas koji je nosila preko bele haljine, karakterističan deo narodne nošnje, kao i krila koja su bila deo njenog stajlinga.

- Subotom uveče, nedeljom u crkvi - stoji u opisu jedne objave na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), što je izazvalo lavinu komentara i lajkova, te tu nije bio kraj:

"To su te tradicionalne vrednosti", "Da li se ovako oblači 'kosovka devojka'", "Šta je ovo, majko moje, šta ona sad tripuje, znamo je svi od ranije"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Inače, mnogi su komentarisali neobičan izbor stajlinga mlade pevačice i izražavali svoje mišljenje o njemu. Posebno su se osvrnuli na krila koja je Breskvica nosila kao deo svog nastupa, izražavajući želju da su ona bar malo "veća".

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica peva "Gnezdo orlovo" na Pesmi za Evroviziju 2024

Podsećanja radi, osim Breskvice i njenog "Gnezda orlovog", u finale nacionalnog izbora za predstavnika na "Evroviziji" koje će se održati u subotu, 2. marta, plasirali su se i Marko Mandić sa pesmom "Dno", M.IRA sa "Percepcijom", Bojana x David koji izvode numeru "No No No", Lena Kovačević sa "Zovi me Lena", Hristina sa "Bedem", Zorja u izvođenju numere "Lik u ogledalu" i Keni nije mrtav sa pesmom "Dijamanti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boris

09.03.2024 09:37

Imala je uzasno ponasanje i nastavlja uporno. Sramote bez