MNOGO NJIH IMA BOLJE PESME OD BRESKVICE! Vojaž razvezao jezik, evo šta je još rekao o bivšoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je pričao bez dlake na jeziku!

MNOGO NJIH IMA BOLJE PESME OD BRESKVICE! Vojaž razvezao jezik, evo šta je još rekao o bivšoj! (FOTO)

Foto: Radio S, M.P./ATAImages

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, kaže da mu pesma bivše devojke Anđele Ignjatović Breskvice nije među omiljenim, te tvrdi da ima mnogo boljih. On je objasnio da mu se više sviđa fazon koleginice Teja Dore, koja ima mirniju pesmu "Ramonda". 

Breskvica je član te ekipe u kojoj sam ja, generacije Zed, želim joj svu sreću - rekao je na početku Vojaž, pa je dalje dodao:

- Moj lični favorit je Teja Dora i "Ramonda", jer mislim da je Teodora već napravila neki uspeh sa "Džanumom". Prepoznatljivija je u Evropi sa tim. Ima mnogo dobrih pesama iskren da budem, baš dobrih. 

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Teja Dora

 

Podsetimo, pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se večeras takmiči na "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji". Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom "Samo mi se spava", dok je godinu dana ranije na "Evroviziju" otišla Ana Đurić Konstrakta sa numerom "In Corpore Sano".

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je bila Breskvica za "Zed TV".

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading