ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA DEČKA! Pevačica ponovo sama, priča se da je već našla novog momka! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici veza nije potrajala!

ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA DEČKA! Pevačica ponovo sama, priča se da je već našla novog momka! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić sa novim dečkom

Pevačica Ana Nikolić raskinula je sa dečkom Nemanjom, s kojim je bila u vezi nekoliko meseci. Par se, kako prenose mediji, rastao jer su previše sličnog temperamenta, pa su u poslednje vreme imali mnogo svađa.

Ana nije htela da krije kako joj je u ljubavi, pa je nastavila da objavljuje snimke i nije se obazirala na tvrdnje njenih komšija da je on s njom samo iz koristi, da mu je ona slamka spasa te da se uselio kod nje.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

Njenim izborom partnera niko nije bio zadovoljan i svi su predviđali brz kraj. Čak je i Nemanjin prijatelj za medije otkrio da su se pevačica i njen sada već bivši dečko upoznali preko društvenih mreža, da su kliknuli odmah, ali da ne misli da će ta veza dugo trajati jer su sličnog temperamenta i da je on specifičan čovek baš kao i Nikolićka.

Nemanje nema više ni na mapi. Ana je opet sama i tera po svom. Vozi se sama i njega ne spominje. Sećate se da je pre ovog dečka imala još jednog, i s njim je veza trajala ko jogurt. Da li oni ne mogu da podnesu njen temperament i način života ili njoj sve brzo dosadi, ne znam, ali znam da je ponovo slobodna. Možda su je i naslovi da je iskorišćava naveli na to da malo bolje razmisli s kim je, pa ga je zato otkačila. Neki pričaju da je opet sa nekim momkom, ali to ništa nije potvrđeno - rekao je izvor za Kurir. 

Na Aninom Instagram profilu i dalje stoje snimci i slike s Nemanjom, pa ima i onih koji veruju da će doći do pomirenja. Za sada svako je na svojoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading