ANI NIKOLIĆ SE POGORŠALO STANJE: Upropastila se POROCIMA, evo kako pokušava sve da SAKRIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici se vratio problem s kožom lica, koji je jedva uspela da reši, zbog nezdravog načina života.

ANI NIKOLIĆ SE POGORŠALO STANJE: Upropastila se POROCIMA, evo kako pokušava sve da SAKRIJE! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Poznatoj pevačici Ani Nikolić, koja je nedavno imala ozbiljnih problema s kožom lica i ruku, stanje se ponovo pogoršalo. Naime, Nikolićka se opet krije ispod šešira, te lice i predeo iznad čela prekriva mrežicom ili rajfovima s krupnim cvetnim detaljima, baš kao i u periodu kada je imala kratere preko cele face.

- Ani se vratio dermatološki problem koji je jedva uspela da reši. To se pogoršava usled stresa i pada imuniteta, koji se obično javlja usled poročnog stila života. Ona i sama često pominje da ne može da se odupre prekomernom konzumiranju cigareta i alkohola, koje za sobom povlači druge probleme, kao što su ovi s kožom. Kada se ranije obratila dermatologu, prvo što joj je rekao jeste da mora da se disciplinuje i povede računa o načinu života, da što manje boravi u zadimljenom prostoru i izbegava piće i cigarete. Pored krema za spoljašnju upotrebu, morala je da koriguje i ishranu da bi se telo izborilo sa svim toksinima - priča dobro upućeni izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić se ranije sama požalila da ima kratere po čelu


Podsećamo, Ana se sama požalila u javnosti da ima kratere na licu, te javno zatražila pomoć.

- Je l' vidiš da imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara na računu, molim te da učiniš nešto za moju mladost. S ovim da nešto snimam ne mogu. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Sada je pakleno - obratila se Ana u videu koji je danima nakon toga kružio internetom.

Pored rana na licu, na snimku su se tada mogli videti i ožiljci na srednjem prstu u vidu plika. Pevačica je zatim uslikana ispred kožne klinike, gde je insistirala na strogoj tajnosti, a kada je napokon rešila problem, otvoreno je govorila za medije da se oseća nikad bolje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading