ANA SEVIĆ SE POJAVILA NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA": Svi detalji pregovora sa Sašom Popovićem otkriveni u javnosti!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević otkrila je detalje pregovora sa Sašom Popovićem!

ANA SEVIĆ SE POJAVILA NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA": Svi detalji pregovora sa Sašom Popovićem otkriveni u javnosti!

Foto: ATA Images

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da će Ana Sević sameniti voditeljku Sanju Kužet u muzičkom takmičenju u ulozi TV lica ,,Zvezde Granda". Ana se danas pojavila prvi put na snimanju, a tom prilikom je dala zvaničnu izjavu o ponovljenoj saradnji, budući da je svojevremeno već vodila muzički program. 

 

- Dobar dan i vama, osećaj je divan, zaista imam osećaj kao da sam juče bila ovde, ja ovu scenu jako volim, osećam se kao kod svoje kuće, tako je i danas - priča Ana i nastavlja:

- To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim na scenu, ali kada me je Saša pozvao, tu nije bilo dileme. Grand je moja kuća, ja sam iz Granda potekla, 7 godina sam bila na ovoj sceni kao voditelj i takmičar, mogu da kažem da je Grand bio prekretnica u jednom trenutku u životu.

Ana je odgovorila i na pitanje kako će sada uskladiti privatni i porodični život, sa obavezama koje iziskuje voditeljstvo:

Foto: ATA Images

Ana Sević na snimanju Zvezda Granda

 

- Suprug je bio oduševljen, baš onako, emotivan i oduševljen, on voli da sam na sceni, da sam u medijima, zna koliko volim scenu, koliko sam gledala kao zadovoljstvo, nas dvoje smo tim, on će sve to lepo uklopiti da nikome ništa ne fali, posle snimanja, nastavljamo sve po starom - objasnila je Ana i dodala:

- Kao što je ovo bilo potpuno neočekivano, nikada ništa ne planiram, da mi je neko rekao pre dva meseca da ću biti ovde, rekla bih da nema šanse, pa tako neka bude i sa muzikom.  Ja uvek imam pozitivnu tremu i kada sam se takmičila, nikada nisam imala paniku, ali naravno doza odgovornosti uvek postoji, da moraš negde da osetiš nešto, posebno nešto što je sve drugačije, nego kada sam ja vodila, totalno je promenjen koncept emisije. Toliko se saosećam sa svim takmičarima, možda čak i previše, nekada sam znala i da plačem, a kada sam treće dete rodila, sada plačem non-stop. Ja ću se truditi da im olakšam, prošla sam kroz to, ako mogu da im pomognem, sigurno ću im pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading