ONA MENJA SANJU KUŽET U "ZVEZDAMA GRANDA": Voditeljka se oprostila, a FATALNA KOLEGINICA će doći na njeno mesto!

Autor:

Zabava

18.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet se oprostila od takmičenja ,,Zvezde Granda" kao voditeljka.

ONA MENJA SANJU KUŽET U "ZVEZDAMA GRANDA": Voditeljka se oprostila, a FATALNA KOLEGINICA će doći na njeno mesto!

Foto: printscreenPinkTV

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, iznenadila je javnost objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da je u drugom stanju i da je zbog toga primorana da ode na trudničko bolovanje.

Na poslednjem snimajućem danu emisije, Sanja je objavila dirljivu poruku oproštaja od gledalaca, ističući da je nesvesno bila na korak od završetka sezone. Ovo iznenađenje je naišlo na veliko interesovanje javnosti, a Sanja je pozitivno reagovala na podršku koju je dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 


Sa Sanjinim odlaskom na trudničko bolovanje, javnost je zainteresovana za to ko će zauzeti njeno mesto u emisiji "Zvezde Granda". Na Grandovom portalu nedavno je sprovedena anketa u kojoj su ponuđena imena potencijalnih zamena za voditeljku.

Toliko od mene,za ovu sezonu,dragi ljudi... Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana...kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede! - napisala je Sanja Kužet na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Kako piše Blic, umesto Sanje Kužet stiže atraktivna Ana Sević, koja će je menjati tokom odsustva:

- Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima- kaže izvor.

Foto: Instagram.com

Ana Sević Instagram

 

Sanja Kužet je svojim odlaskom na trudničko bolovanje pokrenula niz spekulacija o budućnosti popularne emisije "Zvezde Granda", ali je istovremeno i izazvala veliko interesovanje publike za dalji razvoj događaja. S obzirom na to da je ovo veoma popularno takmičenje, očekuje se da će izbor nove voditeljke izazvati veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading