SANDRA REŠIĆ STIGLA U ARENU: Otkrila o nastupu sa Draganom Mirković!

Autor: D.L./O.B.

Zabava

17.02.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić otvorila dušu o koncertu sa Draganom Mirković.

Folk zvezda Dragana Mirković sinoć je održala prvi koncert u Štark Areni, od dva koliko je zakazala i rasprodala u ovom prostoru povodom 40 godina svoje karijere. Portal Republika se nalazi na licu mesta, gde smo zabeležili dolazak pevačice Sandra Rešić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Sandra Rešić prošle noći bila je specijalni gost na koncertu Dragane Mirković, gde su ukrstile glasove i otpevale veliki hit Nina Rešića. 

Foto: Republika

Sandra Rešić na koncertu Dragane Mirković

 

Tim povodm, Sandra je i večeras došla, te sa nama podelila prve utiske nakon nastupa sa legendarnom Draganom Mirković. 

- Imala sam strašnu tremu sinoć, tresla sam se cela. Trudila sam se da ne zaplačem. Ono od sinoć je za mene do sada najveći uspeh u mojoj karijeri. Sad moram da idem da se spremam. Ljubim vas - rekla je pevačica i ušla u Arenu.

Dva velika koncerta u Areni su prilika da se proslavi značajan jubilej u karijeri Dragane Mirković, a veličanstvena atmosfera, rekordna posećenost i impresivni specijalni efekti su samo dodatno istakli značaj ovog događaja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković

 

Pevačica Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading