DRAGANA MIRKOVIĆ STIGLA U ARENU: U STILU SVETSKE ZVEZDE: Suprug Toni joj pružio podršku! (VIDEO)

Autor: D.L./O.B.

Zabava

17.02.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pojavila se pred večerašnji koncert u Areni.

Pevačica Dragana Mirković je večeras okupila veliki broj obožavalaca, kolega i prijatelja u Štark Areni, povodom njenog drugog koncerta, budući da obeležava 40 godina uspešne karijere. 

I dok su pristizali njeni fanovi i prijatelji, Dragana Mirković se pojavila sa suprugom Tonijem Bijelićem ispred fotoreportera, a portal Republika našao se na licu mesta. Dragana nije skidala osmeh sa lica, ali nije ni krila da ima veliku odgovornost i tremu. 

 

Dragana je istakla da je odmorila grlo, nakon prošle noći, kada je pevala u glas sa prepunom Arenom. 

Podsetimo, nakon sinoćnog koncerta, Dragana je za medije poručila sledeće:

Hvala što ste uveličali moj jubilej, malo sam pogledala na kratko dok sam se presvlačila, hvala vam za ove divne naslove koji su me tako usrećili i nadam se da se vidimo sutra jer ćemo imati malo više vremena da pričamo, ja sam sada toliko umorna i mokra, a sutra me čeka još duži koncert, sad samo malo uštinula neku pesmicu, a sutra dok ne popadamo. Hvala još jednom puno i vidimo se sutra - poručila je Dragana na samom kraju koncerta.

Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading