OGNJENOVA MINA PODELILA PRIVATAN TRENUTAK IZ PORODIČNOG DOMA: Ovo je dokaz da Amidžićeva žena nije LJUBOMORNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjenova žena oduševila pratioce ovom fotografijom!

OGNJENOVA MINA PODELILA PRIVATAN TRENUTAK IZ PORODIČNOG DOMA: Ovo je dokaz da Amidžićeva žena nije LJUBOMORNA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Voditeljka Mina Naumović je podelila jednu veoma emotivnu sliku na društvenim mrežama koja je raznežila njene mnogobrojne pratioce. Na toj slici, njen ljubimac posmatra njenog supruga Ognjena Amidžića. Ova slika je posebno emotivna jer uskoro ovaj dom neće činiti samo njih dvoje, već će se porodica proširiti dolaskom njihovog prvog deteta.

Mina Naumović trenutno broji sitno do porođaja i provodi trudničke dane daleko od očiju javnosti, u svom domu sa suprugom Ognjenom. Ova voditeljka je odlučila da se povuče iz javnog života i posveti sebi i bebi koja dolazi. Njeni fanovi su, međutim, imali priliku da uživaju u jednom posebnom trenutku kada je Mina podelila ovu dragocenu sliku.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Uz sliku, Mina je dodala i veoma emotivan komentar koji je sve oduševio:

- Nađite nekoga ko će vas gledati kao Čaka Ognjena - ovaj komentar je izazvao lavinu pozitivnih reakcija među njenim pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi su se složili sa njom i izrazili oduševljenje zbog ove predivne slike.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina podelila emotivan trenutak iz porodičnog doma

Mina i Ognjen su veoma privatni kada je u pitanju njihov porodični život, ali su odlučili da sa svojim pratiocima podele ovaj poseban trenutak i da ih uključe u radost iščekivanja dolaska njihovog prvog deteta. S obzirom na to koliko su njihove pratioce raznežile ove slike, ne sumnjamo da će sa oduševljenjem dočekati vesti o rođenju njihovog deteta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading